Candidatul Ideal
– Studii medii
– Experienta pe un post similar
– Cunoasterea unui program de gestiune hoteliera reprezinta un avantaj
– Bune cunostinte de operare pe calculator
– Cunoasterea limbii engleza la nivel mediu
– Prezenta agreabila, amabilitate, abilitati foarte bune de comunicare si negociere
– Capacitatea de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile
– Abilitati de planificare si organizare
Descrierea jobului
– asigurarea serviciilor de informare, rezervare si cazare pentru oaspetii hotelului
– preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti
– primirea si cazarea clientilor
– intocmirea actelor necesare cazarii clientilor
– promovarea serviciilor hotelului
– solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate
– medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilor
Candidatul Ideal
– studii medii;
– diploma de calificare in domeniu;
– experienta de minim 1 an pe un post similar;
– amabila, dinamica, responsabila, disciplinata;
– capabila sa respecte termene limita.
Descrierea jobului
– curatarea camerelor si bailor, folosind echipament de curatenie si dezinfectare;
– schimbarea asternuturilor in camerele de hotel;
– schimbarea produselor cosmetice, prosoapelor, precum si alte produse necesare in camere;
– schimbarea produselor din minibar.
Candidatul Ideal
– studii medii;
– diploma de calificare in domeniu;
– experienta de minim 2 ani pe un post similar;
– cunostinte tehnice, seriozitate, atentie la detalii;
– disponibilitatea de a lucra in ture.
Descrierea jobului
– controleaza si repara instalatiile electrice din cadrul unitatii hoteliere;
– executa/ modifica instalatiile electrice;
– desfasoara inspectii periodice si revizii tehnice ale instalatiilor electrice din hotel;
– citeste si interpreteaza schemele electrice;
– respecta normelor de protectie si securitate a muncii.
Canditatul ideal:
Experiență anterioară într-un rol similar în industria ospitalității, de preferat într-un hotel de lux sau restaurant de renume.
Abilități excelente în pregătirea și prezentarea diverselor tipuri de mâncăruri, de la preparate clasice la cele moderne și inovatoare.
Cunoștințe solide despre igienă alimentară, siguranța alimentară și standardele de curățenie.
Capacitatea de a lucra sub presiune într-un mediu agitat și de a răspunde prompt la nevoile clienților și cerințele evenimentelor speciale.
Abilități excelente de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă.
Descrierea jobului:
Pregătirea și prezentarea preparatelor culinare în conformitate cu standardele de calitate ale hotelului.
Dezvoltarea și implementarea de meniuri creative și inovatoare, în funcție de cerințele clienților și de sezon.
Asigurarea respectării strictelor standarde de igienă și siguranță alimentară în bucătărie.
Colaborarea strânsă cu echipa din bucătărie pentru a asigura un flux de lucru eficient și o experiență culinară de neuitat pentru oaspeți.
Candidatul Ideal:
Experienta anterioara intr-un rol similar in industria ospitalitatii, de preferat intr-un hotel de lux sau restaurant de renume,
Abilitati excelente in pregatirea si prezentarea diverselor tipuri de mancaruri, de la preparate clasice la cele moderne si inovatoare,
Cunostinte solide despre igiena alimentara, siguranta alimentart si standardele de curatenie,
Capacitatea de a lucra sub presiune intr-un mediu agitat si de a raspunde prompt la nevoile clientilor si cerintele evenimentelor speciale,
Abilitati excelente de comunicare si capacitatea de a lucra in echipa.
Descrierea Jobului:
Pregatirea si prezentarea preparatelor culinare in conformitate cu standardele de calitate ale hotelului,
Dezvoltarea si implementarea de meniuri creative si inovatoare, in functie de cerintele clientilor si de sezon,
Asigurarea respectarii strictelor standarde de igiena si siguranta alimentara in bucatarie,
Colaborarea stransa cu echipa din bucatarie pentru a asigura un flux de lucru eficient si o experienta culinara de neuitat pentru oaspeti.