fbpx

Închirieri echipament pentru schi și snowboard

Teleferic Grand Hotel oferă spre închiriere peste 300 perechi de schiuri și 50 de plăci de snowboard, de ultimă generație, atât pentru copii cât și pentru adulți. De asemenea, punem la dispoziția oaspeților hotelului o gamă variată de accesorii utile sporturilor de iarnă: clăpari, booți de snowboard, căști, bețe, dar și săniuțe.

Vă propunem cea mai bună soluție indiferent de nivelul de schi sau de condițiile zăpezii și vă oferim consultanță pentru alegerea echipamentelor precum și reglarea personalizată a acestora pentru fiecare oaspete în parte.

Program de funcționare pentru Centrul de Închiriere Schiuri, Snowboard: 08:00 – 17:00

Centrul nostru de închirieri din cadrul hotelului este deschis pe toată perioada sezonului de iarnă din luna decembrie până la sfârșitul lunii aprilie.

Închirieri biciclete

Oferim servicii de închiriere biciclete oaspeților nostri dornici să exploreze, pe două roți, Poiana Brașov și împrejurimile. Fie că doriți plimbări ușoare sau chiar mountain bike, punem la dispoziție servicii Rent a Bike atât pentru copii cât și pentru adulți.

Program de funcționare pentru Centrul de Închiriere Biciclete: 10:00 – 17:00

Centrul nostru de închirieri din cadrul hotelului este deschis pe toată perioada sezonului de vară, începând din luna mai până la sfârșitul lunii septembrie.

SERVICE PENTRU REPARAȚII ȘI MENTENANȚĂ

De asemenea. specialiștii noștri vă stau cu plăcere la dispoziție pentru orice problemă legată de echipamentul dumneavoastră de schi sau de snowboard.

Avem o solutie indiferent că este vorba de reparație, ceruire, reglare, ascuțit canturi, pregătit echipamentul pentru competiție sau conservarea acestuia pentru sezonul următor.

Reparații talpă schi / snowboard
Ascuțit canturi schi / snowboard
Ceruire