ARTA DE A SAVURA MÂNCAREA

Restaurantul principal al hotelului, 4 Anotimpuri cu o capacitate de 180 locuri, a fost conceput pentru a vă oferi o experienţă culinară de excepţie. Fie că vorbim despre bucătăria utilată după cele mai moderne standarde, arhitectura de interior, care oferă confort şi intimitate sau serviciul ireproşabil al personalului nostru, toate urmăresc un singur deziderat: satisfacţia clientului.

Veţi avea parte de o experienţă deosebită, un serviciu excepţional şi toate ingredientele necesare unei extravaganţe culinare, pornind de la gustare, până la desert, toate într-o ambianţă de neuitat.

Meniurile noastre rafinate îmbină mâncăruri tradiţionale româneşti, austriece şi internaţionale, servite alături de vinuri alese şi deserturi specifice.


Program

Mic dejun: Luni-Vineri 07.00 – 10.30, Sambata-Duminica 07.00 – 11.00
Prânz: si Cină: Luni-Duminica 12.30 – 23.00


Rezervări


0368 100 205